Merikotka, Latvia - White-tailed Eagle, Latvia 2017

Live CamKuva
Alueen säännöt ja kameralinkit
Live Cam
hese
Registered user
Viestit: 2783
Liittynyt: 04 Syys 2012 20:25

Re: Merikotka, Latvia - White-tailed Eagle, Latvia 2017

ViestiKirjoittaja hese » 20 Huhti 2017 18:43


Avatar
Kulkuri
Registered user
Viestit: 2893
Liittynyt: 16 Heinä 2013 12:40

Re: Merikotka, Latvia - White-tailed Eagle, Latvia 2017

ViestiKirjoittaja Kulkuri » 21 Huhti 2017 14:25

Voiko olla mahdollista, että nyt kun kuukausia on mennyt eteenpäin, et nämä voisivat olla mattimyöhäisiä ja saada jälkikasvua.
Ainakin yritystä on ja pesässä koemaataan ja heiniä kannetaan.

Avatar
ame
Registered user
Viestit: 89
Liittynyt: 11 Kesä 2010 11:41
Paikkakunta: Turku

Re: Merikotka, Latvia - White-tailed Eagle, Latvia 2017

ViestiKirjoittaja ame » 26 Huhti 2017 10:00

huomenta päivää pitkästä aikaa!
Kulkuri, kyllä mulle ainakin on ollut aika selvää jo pitkän aikaa se, ettei tällä pesällä tipuja nähdä tänäkään vuonna. toiveet menivät oikeastaan jo siinä vaiheessa, kun Shilute hävisi, eikä Ventsille kelvannut uusi morsian. se oli vissiin niin kiintynyt Shiluteen. se häipyi sovinnolla kun sille tuli haastaja.

sitten seurasi se ruletti, jossa oli vuoronperään vain keskenkasvuisia plikkakotkia tarjolla tyttöystäviksi hiukan liian nuorelle koiraalle. ei tämä nykyinen koiras Raimis näytä vielä kypsältä perheenhuoltajaksi, kun se ei edes halua antaa kalaa tyttöystävälleen. miten sellainen osaisi tuoda ruokaa lapsilleen?

tämä nykyinen tyttöystävä on (kai) ainakin vuoden vanhempi kuin ne edelliset tarjokkaat, jotka oli n. neljävuotiaita (ehkä; mä olen toivottoman surkea arvioimaan nuorten kotkien ikiä, aina menee pieleen). joka tapauksessa ne oli ihan teinejä vielä. tällä nykyisellä naaraallakin on vielä hiukan ylimääräistä mustaa pyrstössään, sillä tavalla että mulle tulee siitä mieleen iso L-kirjain. siks mä olenkin nimittänyt sitä CapitalL:ksi (eli IsoÄllä :mrgreen: ). mutta vaikka se on vanhempi kuin ne edelliset tytöt niin ei silläkään vielä ole hormonit hyrräänneet perheenperustamistahtiin: se ei tykkää yleensä yhtään Raimisin paritteluajatuksista. mä olen kai nähnyt vain pari-kolme semmoista yritystä, jotka on voineet olla edes lähellä onnistumista. useimmiten se tökkää Raimisia naamaan ja joskus vielä potkaisee sen pihalle niinkuin eilen aamullakin... Kuva

mutta se parinvaihotruletti on kyllä ollut hurjan mielenkiintoista seurattavaa! pesinnät on niiin nähty jo, ne menee aina samaa latua. onhan ne tiput kyllä ihan ihania, muttta tämä on ollut ihan muuta. Kuva


Palaa sivulle “Latvia”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija